A babahinta nagy segítség a szülőknek

A babahinta ölelésében

A kicsik ölben érzik a legnagyobb biztonságban magukat, ezért, amikor csak lehet felkérezkednek az anyukájuk, apukájuk karjai közé. Bár a szülőknek sincs jobb érzés, mint a gyermeküket ölelni, időnként muszáj letenni őket, hiszen számtalan dolgot el kell lássanak maguk körül, ráadásul még magukra is kell szánjanak némi időt.

Ezen időszakok kiváltására lehet jó alternatíva a babahinta, ami kényelmes helyet biztosít az apróságoknak és még el is ringatja őket, mintha valaki a karjában hintáztatná. Sokan ellene vannak mindenféle segédeszköznek, azonban a babahinta segítségére tényleg szükség van, hiszen egyszerűen nem lehet megoldani, hogy a babák mindig ölben legyenek és természetesen azt sem szereti senki hallgatni, hogy a pindurok sírnak, amiért nem foglalkoznak velük.

Az evés, fürdés sem esik olyan jól, ha közben ordít a gyerek, illetve a különféle feladatok elvégzésére sem lehet úgy odafigyelni, mintha csend lenne. Azonban, ha a kicsit a babahinta védelmébe helyezik, akkor máris sokkal kellemesebben és nyugodtabban lehet intézni.

Print Friendly, PDF & Email