A csillagkerék kulcseleme a láncfűrésznek

Csillagkerék

Nincs attól bosszantóbb dolog, mint amikor egy szerszámgép használat közben elromlik, ezzel megakadályozva a további munkavégzést, ami komoly következményeket is maga után vonhat. Legyen szó bármilyen gépről és munkáról, ha azt a gép hibájából nem tudjuk elvégezni, mindenképpen negatív hatást érünk el.

Egy láncfűrész esetében a csillagkerék egy megbízható, hosszú élettartamú alkatrésznek minősül. Ez az elem felelős a lánc stabil meghajtására. Tulajdonképpen a tökéletes erőátvitelt biztosítja a lánc és a motor között. Úgy működik, mint egy fogaskerék. A csillagkerék tehát mindenképpen erős, öntött acélból készül és semmilyen körülmények között nem törhet el, maximum elkopik.

Ezért, mint minden alkatrészt, idővel cserélni kell. A cvgshop.hu webáruház a szerszámgép kellékek Kánaánja. Itt minden kopó alkatrészre talál alternatívát, akár gyári, akár utángyártott kivitelben. Többféle csillagkerék is megtalálható itt, márkától és mérettől függően. Tehát, ha elromlik a szerszám, akkor ne habozzon! Rendelje meg a pótalkatrészeket innen, mert nem fog csalódni!

Print Friendly, PDF & Email

admin