A kerékpártartó vonóhorogra könnyen felszerelhető

Kerékpártartó vonóhorogra

A jó idő megérkezésével a bringák is előkerülnek a garázsból. Aki szeretné a hegyi kiruccanását biciklitúrával összekötni, annak tanácsos megfontolni a kerékpártartó vonóhorogra való felszerelését. Miért éppen ezt? Azért, mert talán ez a legegyszerűbb módja a kerékpár autón való szállításának. Egyszerűen csak a vonószemre kell helyezni a a tartót, rögzíteni és feltenni rá a kerékpárokat.

A Thule márka egyaránt gyárt platformos és függesztve szállító típust. Az előbbi három ponton rögzíti a kerékpárokat, mind a két keréknél és a váznál, így a biciklik szállítása nagyon stabil. A platformos kerékpártartó vonóhorogra egyik nagy előnye, hogy a felszerelt kerékpárokkal együtt is billenthető, ezáltal pedig könnyen hozzá lehet férni a csomagtérhez.

Fontos megjegyezni, hogy az összes platformos tartó rendelkezik hátsó világítással és rendszámtábla tartóval. Ez azért lényeges, mert csak így felelnek meg a KRESZ előírásainak. A függesztve szállító kerékpártartó vonóhorogra úgy működik, hogy a kerékpár felső vázcsövét a kerékpártartó váztartó rúdjához kell rögzíteni és gumipántokkal lerögzíteni.

Ebben az esetben a kerékpárok kerekei szabadon maradnak. Ennél a típusnál nagyon fontos a Thule 976 világítás és rendszámtábla tartó használata, mivel a kerékpártartó vonóhorogra, ugyanis így követeli a KRESZ. A bringázással egybekötött túrázás szerelmeseinek kifejezetten jó hír, hogy ez az eszköz megvásárolható és kibérelhető is a stilusosutazas.hu webáruházból. A kerékpártartó vonóhorogra így mindenkinek megfizethető lesz.

Print Friendly, PDF & Email