Adler galléros póló a csinos munkatársnőknek

Adler galléros póló

Az egyenruhák kinézete manapság már egyáltalán nem hasonlít a régi típusokéhoz, teljesen modern és elegáns darabokat viselnek az alkalmazottak. Például az Adler galléros póló nagyon jó választás a munkatársaknak, ami piké kötött anyagból készül. Elegáns női szabású, csinos darab.

Céglogó hímzéshez ajánlott a cegespolo.eu webáruházban megvehető Adler galléros póló, ami a nőknek készült, meghosszabbított keskeny gombolással, 5 gombbal ellátva. Hosszúsága is ideális, hiszen csípőig ér. Az anyaga 65% pamut, 35% PES. Sokféle színben vásárolható meg, 50 darab feletti rendelés esetén pedig csökken az ár is.

Sőt, ha több mint 200 darabot venne, akkor kérjen egyedi árajánlatot! További 3%-os árengedményre számíthat, ha a cége emblémájának a hímzését is itt rendeli meg. Mérettáblázat letöltésére is lehetőség van a honlapon, ez alapján pontosan kiválaszthatja a szükséges Adler galléros póló típusokat. Ha kérdése lenne, hívja bizalommal a weboldalon látható telefonszámot és a kollégák készségesen segíteni fognak Önnek mindenben!

Print Friendly, PDF & Email

admin