A BeSafe gyerekülésben teljes a védelem

BeSafe gyerekülés

Bizonyos problémák megoldására azt szokták mondani, hogy a legjobba megelőzés. A BeSafe gyerekülés is ezt a filozófiát követi. Jobb megelőzni vagy elkerülni a tragédiát. Autózás esetében ez csak akkor valósítható meg, ha az ülés gyártása során minden részletre kitérnek, és minden egyes összetevő, alkatrészt külön-külön ellenőriznek, vagy valamilyen próbának vetnek alá.

A BeSafe gyerekülés esetében biztosak lehetünk abban, hogy ez megtörténik, hiszen ezt a márkát a svédek gyártják, akik messzemenően nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, akárcsak az autóiknál.

Sőt, a gyerek védelmét már a magzatkorban elkezdik, mivel már olyan védőövet fejlesztettek ki várandós édesanyák számára, amely használata megvédi az édesanyát és a pocakjában levő babát egy baleset során. A BeSafe gyermekülés nemcsak attól védi a gyermeket, hogy ütközéskor ne repüljön ki a szélvédőn, hanem attól is, hogy oldalról érje valamilyen végzetes ütés. Ennél a márkánál a fej és az oldal védelmére is kellő figyelmet fordítottak.

Print Friendly, PDF & Email