Bosch trumixgép tartozékokkal együtt

Bosch turmixgép

Igazi finomságokat varázsolhatunk az asztalra ezzel a nagyszerű robotgéppel. Rendkívül egyszerű a Bosch turmixgép használata, mégis sokoldalú eszköznek számít. De mégis mi az, ami kiemeli a többi hasonló konyhai eszköz közül? Az egyik a megbízhatósága, mivel egy nagyon erős motorral van felszerelve, ezért szinte mindent képes aprítani, pépesíteni, amit csak beleteszünk.

A motor teljesítménye nem kevesebb, mint 1250 W. Ennek ellenére teljesen biztonságosan használható, a műanyag fedélzárnak köszönhetően. Még véletlenül sem fog megtörténni az, hogy működés közben a késekhez ér a kezünk. Akár egy XXL méretű, majdnem 4 literes keverőtálat is csatlakoztathatunk a Bosch turmixgéphez.

Ami a munka oroszlánrészét illeti, azt a borotvaéles, fogazott kések fogják végezni, amik nagy vágófelülettel vannak ellátva. Annak érdekében, hogy ne csorbuljon ki az élük, edzett acélból lettek kialakítva. A Bosch turmixgép egy valódi multifunkcionális készülék, mert az összes tartozékával együtt 50 funkció érhető el.

A Bosch turmixgépnek ott van a helye minden modern konyhában, ahol a fő szempont az egészséges és finom ételek elkészítése. Nem fogunk elveszni a tartozékok rengetegében, mivel mindegyik egyértelműen használható, könnyen csatlakozik a Bosch turmixgéphez. Sokszor el szoktak kallódni kisebb tartozékok, azonban a Bosch turmixgéphez jár egy kistáska, amiben tárolható az összes alkatrész. Miután beszereztük, biztosan hetente többször is használni fogjuk, hiszen olyan sokféle étel elkészítésére alkalmas.

Print Friendly, PDF & Email