Csipkefonal sötétzöld árnyalatban

Csipkefonal

Számtalan módja létezik egy ruha széppé varázsolásának. Például, a csipkefonal ellenállhatatlanul vonzóvá teheti a ruhaneműket, ezért rengetegen érdeklődnek iránta. A Fonalparadicsom weboldalán előkelő kivitelben vásárolható meg.

Csodásan mutat a sálakon, a kis koktélruhákon, a blúzokon és a szoknyákon is. A felvarrása egy kicsit trükkös lehet a sérülékenysége miatt, ezért kezdőként nem feltétlenül érdemes belekezdeni. Inkább egy profi varrónőt kell megkeresni a csipkefonal felhelyezése érdekében.

Az internetről 28 méter megvásárlására nyílik lehetőség. Mivel könnyű a szerkezete, ezért csupán 100 gramm a súlya. Magas minőségben áll a vevők rendelkezésére. Az ára nem feltétlenül alacsony, de ennek ellenére megéri a megrendelése mellett dönteni, hiszen bármelyik divatcikk elegánssá válhat általa.

Érdemes minél hamarabb megvenni, mert már csak kevés maradt belőle a webshop készletében. A csipkefonal sötétzöld színe remekül mutat a feketével, a bézzsel és a fehérrel is. A festése teljesen egyszínű, de van rajta néhány szép minta.

Print Friendly, PDF & Email