Category: Étel-Ital

Az édes vörösbor sokak kedvence

By , 2017-05-18 19:43

Édes vörösbor

Ki ne szeretné az idejét jó társaságban tölteni, ahol kiváló ételek, valamint az azokat megkoronázó borok fogyaszthatóak? A különféle borkülönlegességek számos táborra osztják az embereket aszerint, hogy ki melyik típust kedveli leginkább.

Az édes vörösbor olyan ital, amit talán a legtöbben preferálnak, hiszen a szárazzal ellentétben, ez sokkal lágyabb és zamatosabb. Talán a nők legnagyobb része is ezt választja egy-egy fejedelmi lakomát követően, hogy vele egészíthesse ki azt. Continue reading 'Az édes vörösbor sokak kedvence'»

Hasznos a bio gyümölcslé fogyasztása

By , 2016-09-18 20:38
Bio gyümölcslé

Bio gyümölcslé

Bár a hagyományos gyümölcslevek gyártói szeretik hangsúlyozni, hogy mennyire egészségesek a termékeik, sajnos ez nem feltétlenül igaz, a hozzáadott cukor és a tartósítószer miatt. Ennek következtében, tehát jobb ötlet lenne a bio gyümölcslé fogyasztása, hiszen ebben semmilyen adalékanyag nincs.

Ma már a BioUdvar oldalán is lehetőség nyílik a vásárlásra, ezért Ön is látogasson el ide, ha kedvet kapott a kóstolásra! Például, az ananászlé nagyon finom, ezért egyre többen tesznek vele próbát. Continue reading 'Hasznos a bio gyümölcslé fogyasztása'»

Különleges kézműves sajt típusok

By , 2016-06-28 15:30
Kézműves sajt

Kézműves sajt

Ki ne szeretné a finom sajtokat? Bármikor és bármi mellé fogyasztható ez a finom tejtermék, sütve, rántva, sőt, akár nyersen is. A Húsmanufaktúra oldalán megrendelheti a kézműves sajt különböző típusait, amelyek feldobják az ünnepi menüt meg a hidegtálakat.

Olyan érdekességeket is biztosítanak az érdeklődőknek, mint például a lilahagyma lekvár vagy a szirupban eltett zöld dió. A finom kézműves sajt mellé, kitűnő kiegészítőt jelentenek ezek. Így még a legegyszerűbb étkezésből is különleges ebéd vagy vacsora készülhet. Continue reading 'Különleges kézműves sajt típusok'»

Magyar borok hazai földről

By , 2016-03-10 18:47
Ízben gazdag magyar borok

Ízben gazdag magyar borok

Egy nemzet a legtöbb esetben szereti a saját termékeit fogyasztani, ezzel is erősítve az öntudatát. Amikor olyan szerencsénk van, hogy a klímának köszönhetően bőséges termés adott a különböző szőlőfajtákból, akkor érdemes hangsúlyt fektetni a magyar borok készítésére valamint azoknak a bőséges fogyasztására is. Continue reading 'Magyar borok hazai földről'»

A bourbon whiskey és a szesztilalom

By , 2015-12-11 18:18
Népszerű bourbon whiskey

Népszerű bourbon whiskey

Az Amerikai Egyesült Államok a világ egyik, ha nem a legnagyobb kukoricatermelő vidéke. A Mexikóból származó növény nagyon otthonosan érzi ott magát és bőségesen terem. A legtöbb élelmiszerben megtalálható alapanyagként és sokféle ital is készül belőle.

Az egyik ilyen híres ital a bourbon whiskey. Ez az ital, ami a világon mindenhol megtalálható, egyesek szerint a legnépszerűbb lehetett volna a Földön, ha egy sajnálatos esemény, a szesztilalom nem állítja meg a térnyerését. Continue reading 'A bourbon whiskey és a szesztilalom'»

Finom levesek Nassolda receptjei alapján

By , 2014-12-29 16:12
Leves Nassolda recept szerint

Leves Nassolda recept szerint

Gyakran hallhatjuk barátnőinktől, vagy akár mi magunk mondjuk ezt, amikor a főzésről kezdünk beszélgetni, hogy „nagyon leveses a család”. Ami annyit tesz, hogy bizony akkor teljes az ebéd, ha mindennap ott gőzölög a tányérban valamilyen finom leves. Azonban hogy ne legyen unalmas a menü, nem készíthetjük túl gyakran ugyanazt a fogást. Ilyenkor általában keresgélni kezdünk valami újdonság után, és egy finom leves Nassolda receptjei alapján elkészítve „feldobhatja” úgy a hétköznapokat, mint egy ünnepi ebédet.

Continue reading 'Finom levesek Nassolda receptjei alapján'»

Bogrács télre, nyárra

By , 2014-09-06 10:47
Bogrács

Bogrács

Lassan itt az ősz, majd a tél és ezzel a kerti főzések, sütések egyre ritkábbak. Kétségtelen, hogy ilyenkor az emberek nagy részének már nincs kedve kimenni a hidegbe és ott főzni. Ennek ellenére, a minőségi bogrács bármikor segítségünkre lehet abban, hogy elkészítsük a kedvenc ételeinket. A különféle bográcsos ételek ugyanis bent is tökéletesen elkészíthetőek, ehhez pedig nincs másra szükség, csak egy tartós, minőségi főzőalkalmatosságra. Continue reading 'Bogrács télre, nyárra'»

Paleolit diéta mandulaliszt felhasználásával

By , 2014-04-11 22:13
Mandulaliszt

Mandulaliszt

A diéták közül első hallásra talán az tűnik a legnehezebbnek, amikor, a csaknem minden étkezésünkben szereplő gabonákról, kenyérfélékről mondunk le. Eltűnik az asztalunkról a boltokban kapható zsemle és a sokféle péksütemény is. Először el sem tudjuk képzelni, hogy miként fogjunk neki a paleolit diéta betartásának. Jó hír, hogyha nincs időnk főzni, interneten keresztül ebédre, vacsorára kitűnő fogásokat rendelhetünk. A diéta részleteinek, a paleo táplálkozás elveinek utána olvashatunk a neten és első lépésként az étkezési alapanyagok beszerzését hangoljuk a diéta szabályaihoz. Continue reading 'Paleolit diéta mandulaliszt felhasználásával'»

Panorama Theme by Themocracy

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás