Fűkaszát a legolcsóbban? Kipróbáltuk a lehetséges opciókat.

Straus fűkasza

Míg nagyapáink reggeltől estig kínlódtak, amikor egy nagyobb területet szerettek volna megtisztítani a gaztól, vagy egyszerűen csak takarmányt akartak gyűjteni a téli időszakra az állatoknak, addig mi már negyed annyi erőfeszítéssel megtehetjük mindezt. Köszönhető ez az olyan benzinmotoros fűkaszáknak, mint amilyen a Straus is.

Az ilyen benzinmotoros fűkaszák, még a nagyobb és erősebb fűvel vagy gazzal is könnyedén elbánnak, így garantáltan nem fog fájni senki dereka estére, annak ellenére sem, hogy a Straus 7,6 kilogrammot nyom. Bár jóval meghaladja a hagyományos kézi kaszák súlyát, mégis könnyebb vele dolgozni, hiszen a hámmal egyszerűen magunkhoz rögzítjük, ezért nem kézben kell cipelni, hanem a testünk egészére hárul a súly cipelése.

Ennek eredményeképpen, a Straus benzinmotoros fűkaszával egyszerűen és könnyedén megtisztíthatunk a nehezen megközelíthető vagy más eszközzel elérhetetlen helyeket is. Persze ez nemcsak a könnyű használatának, hanem a kiemelkedő teljesítményének is köszönhető, amit a Straus esetében sikerült elérni a fejlesztőknek, hiszen 3.5 lóerő maximális teljesítményével nem hátrál meg a legmakacsabb gazzal szemben sem.

A maximális fordulatszám nem kevesebb, mint 7000 fordulat percenként, ezért könnyedén letarol kisebb bozótokat is. A Straus fűkasza 0, 9 literes tartállyal rendelkezik és a benzin keverési aránya 25:1. Indításkor be kell rántani, akárcsak a láncfűrészeket vagy egyes fűnyíró gépeket. Amennyiben jó minőségű, megbízható fűkaszát akar venni, mindenképpen látogasson el a Diszkontdepo oldalára, ahol Straus gépekről teljesebb leírást, sőt, véleményeket is olvashat olyanoktól, akik már vásároltak erről az oldalról vagy egyenesen Straus benzinmotoros fűkaszával gazdagították a kerti eszköztárukat!

Ne feledje, a Straus fűkaszával csak jól járhat, hiszen eléggé erős és megbízható ahhoz, hogy hosszú éveken keresztül tisztán és rendben lehessen vele tartani a kertet, udvart, vagy éppenséggel a ház előtti árokpartot. Sőt, a takarmány levágásához is kifogásolhatatlanul használható.

Print Friendly, PDF & Email