A Greffe de cheveux segítséget nyújt

Greffe de cheveux

Csak akkor érezzük magunkat igazán jól a bőrünkben, ha elégedettek vagyunk a külsőnkkel. Ennek következtében ügyelnünk kell a frizuránk kinézetére is. A Greffe de cheveux akkor képes segítséget nyújtani, ha kopaszodás keseríti meg az életünket.

Ilyenkor lehetővé válik a kihullott hajszálak pótlása. Az orvosok a modern FUE technológia használatával dolgoznak. Képesek hamar időpontot adni nekünk, ha szépülni szeretnénk. A konzultáción hamar ki fog derülni, hogy milyen feltételekkel lehetséges a problémáink megoldása.

A Greffe de cheveux elvégzésére általában egy egész napot rá kell szánnunk. Nem szükséges hozzá altatás, csak helyi érzéstelenítés. Ébren vagyunk a műtét közben. Nem kell az éjszakát a klinikán töltenünk, hanem hazamehetünk a gyógyulás érdekében. Nem fog egyetlen sebhely sem látszani a Greffe de cheveux után.

Az eredmény maradandónak fog bizonyulni, ezért érdemes élni a műtét lehetőségével. Az orvosok ki fogják magukból hozni a maximumot, tehát megbízhatunk bennük. Minél előbb kapcsolatba kell velük lépni.

Print Friendly, PDF & Email