Gyógypapucs a gondok ellen

Gyógypapucs

A nem megfelelő lábbeli használata miatt egészségi problémák jelentkezhetnek, ezért minden esetben nagyon jól meg kell választani a cipőt, valamint a papucsot, hiszen ezt még több ideig viseljük. Jó választás egy kiváló gyógypapucs, mert az megfelelően tartja és kíméli a lábat.

Például a cipom.hu webáruházban megvásárolható Drmontebosco női gyógypapucs egy könnyű, rugalmas lábbeli, tépőzáras fedett bőr felsőrésszel, szintén bőr béléssel, fedett anatómiai talpkiképzéssel. Otthon és munkahelyen egyaránt viselhető. Az előformázott talpbelső növeli a láb felfekvő felületét, valamint biztosítja a nagyobb stabilitást.

Ezt a típusú papucsot a láb teljes jólétének biztosítására tervezték. A cél az, hogy megszűnjenek azok a kellemetlen problémák, amelyek nemcsak a lábfejnél jelentkezhetnek, hanem kivetülnek a lábszárra, a hátra és a gerincre egyaránt. Emiatt kialakulhat a rossz vérkeringés, nehéz lábérzet, hátfájás is. Azonban ezek a gondok kiküszöbölhetőek egy remek gyógypapucs használata által.

Print Friendly, PDF & Email

admin