Kiváló választás a bárány jelmez

Bárány jelmez

Az életben az egyik legnagyobb áldás az, amikor a felnőttből szülő lesz. Ez mindenkinek az életét megváltoztatja, hiszen az új jövevény rengeteg törődést és odafigyelést igényel a jövőben. Például részt kell majd vegyen óvodai vagy iskolai szerepléseken, ahol a bárány jelmez hordása ideális lehet. Sokszor kapnak olyan szerepet, ahol valamilyen mesehőst vagy épp állatot kell eljátszanak. Ekkor a szülő besegíthet a jelmezek elkészítésében, amennyiben ért a szabáshoz és a varráshoz.

Ebben az esetben elég sokat kell foglalkozni a ruha megvarrásával, hiszen az nemcsak az adott szerephez kell kifogástalan legyen, hanem még a gyerkőcnek is szeretnie kell. Amennyiben úgy érzi, hogy a bárány jelmez túlságosan nehéz kihívás, akkor az internet a segítségére siet. Nem is gondolná, de kapható több típusú jelmez is, amely kisállatokat testesít meg. Szerencsére ezek mindössze néhány kattintással megvásárolhatók és pár napon belül már ki is szállítja a futárszolgálat.

Nemcsak az óvodai előadásokon jön jól a bárány jelmez, hanem a különböző jelmezes eseményeken is. Ide sorolhatjuk például a farsangot, amely kiemelkedik mind közül. Arról nem is beszélve, hogy milyen játékos foglalkozásokat biztosítanak, ahol a gyerekek jól érzik magukat és önfeledten szórakoznak. Mindössze a bárány jelmez anyagára kell odafigyelnie. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy miből készül. Mivel gyapjas állatról van szó, talán a plüss tudja kellőképpen visszaadni ezt a hatást .

A legtöbb esetben ebből a textilből készítik, valamint mikropolárral keverik, amellyel szintén óvatosan kell bánni. Ez a fajta bárány jelmez csakis kézzel mosható, maximum 40 fokon. Érdemes elkerülni a klóros vegyszert, hogy még véletlenül se tegyen kárt a ruhában. Valamint azt is figyelembe kell venni, hogy a szárítógép használatát javasolt elkerülni. Mielőtt megrendelné a bárány jelmezt, mutassa meg a kicsinyének! Mivel a csemete fogja azt hordani, győződjön meg arról, hogy szeretni fogja, így a későbbiekben nem lesz gond abból, hogy nem akarja majd felvenni!

Print Friendly, PDF & Email

admin