A kőfelverődés elleni fólia védi a fényezést is

Kőfelverődés elleni fólia

Sajnos akármilyen óvatos is vezetés során az ember, szinte elkerülhetetlen, hogy bizonyos terepeken ne szenvedjen valamilyen sérülést az autó. Azonban mégis lehet megelőző lépéseket is tenni, hiszen a kőfelverődés elleni fólia felhelyezése révén csökkenteni tudja a kár mértékét, és könnyebb lesz a javíttatás is.

Akár a legapróbb kövek is nagy gondot okozhatnak, hiszen, ha már gyengítik a karosszéria felületét vagy a szélvédőt, akkor egy erősebb nyomás esetén a repedés vagy törés is előfordulhat. Sok esetben azonban ez az anyag teljes védelmet is nyújthat, persze amellett, hogy figyelmesen vezet. A kedvezőtlen időjárás hatásai sem fognak meglátszani a gépjárművön, ha egy jó szakember helyezi fel a kőfelverődés elleni fóliát.

Fontos, hogy a rendszeres karbantartás mellett, erre is gondoljon, főleg, ha egy frissen fényezett járműről van szó, mert így nem megy kárba a pénze, és sokkal tovább élvezheti az autó szépségét. A védőfólia nélkül pedig a javíttatás amúgy is többe kerülne majd, így érdemes inkább a fóliázást választani.

Print Friendly, PDF & Email