Könnyen emészthetőek a Brit termékek

Brit termékek

Csakúgy, mint az emberek esetében, a kutyák szervezete sem védett a környezet negatív hatásaitól. Úgyhogy nem mindegy, hogy milyen táplálékot kapnak nap mint nap. A Brit termékek kizárólag hipoallergén és könnyen emészthető hozzávalókból készülnek, bárányból, lazacból, rizsből és burgonyából.

A gondosan összeválogatott alapanyagok meggátolják az allergiás reakciók, valamint az ételintolerancia kialakulását az állatok szervezetében. Elősegítik az immunitást, jelentősen csökkentik a komoly betegségek kockázatát, tehát hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. A Brit termékek nem tartalmaznak sem szóját, sem marha- vagy disznóhúst. A rosszul emészthető fehérjeforrásokat a szervezet csak alig hasznosítja.

A gabona és a kukorica pedig ételallergiát okozhat, úgyhogy ezek is kimaradtak a Brit termékek alapanyagai közül. A Petnet webáruházában Ön is könnyedén beszerezheti kedvencének az egészséges tápot, amit életkor, testméret, ízesítés, típus és minőség alapján választhat ki. Telefonon adhatja le a rendelést munkanapokon 10.00-18.00 óra között.

Print Friendly, PDF & Email