A ledfénycső nem rontja a szemet

Ledfénycső

A termék többféle árkategóriában található meg a hagyományos és az internetes üzletekben. A ledfénycső kapacitása, mérete, valamint formája is többféle lehet. Eltérő színben szerezheti be. Rendkívül közkedvelt a meleg-, a hideg-, illetve a natúr fehér szín is. Ezek közül bármelyiket is választja, jól fog járni. Mivel mindegyik helyiségbe más-más erősségű fényre van szükség, így ennek alapján is dönthet.

Számtalan kedvező tulajdonsága van, aminek köszönhetően egyre többen cserélik le a már meglévő világítótesteket a ledfénycső valamelyikére. Képes akár több tízezer órás működésre is, tehát rendkívül hosszú élettartammal bír. A gyártók folyamatosan új darabokat dobnak a piacra, ennek köszönhetően már a burás változatokat is megtalálhatja. A ledfénycső bekötése teljes mértékben megegyezik a korábbi típusokkal. Csak annyi lehet a különbség, hogy az pénztárcakímélő áron vannak jelen. A ledfénycső a 230 V hálózat segítségével használható. Foglalatát illetően, akár 240 fokban is tudja állítani, így a sugárzás szögét ki tudja választani. Nagyobb épületekben is alkalmazható, hiszen bárhol megállja a helyét.

Például megfelelő lesz a raktárak, a csarnokok, az osztálytermek, illetve irodák megvilágítására is. A ledfénycső kevés áramot fogyaszt, így bárhol megállja a helyét. Ilyen termék az E14 LED égő is, amit a háztartásokban egyre többen vesznek igénybe. Amellett, hogy esztétikus kialakítással rendelkezik, még szembarátnak is lehetne mondani. Egyáltalán nem vibrál, szóval nem okoz semmilyen kellemetlen reakciót. Hangulatosabbá teheti az otthona minden helyiségét általa. Tehát több érv is amellett szól, hogy ezt a darabot válassza! Az E14 LED Retrofit kialakítást kapott.

Ez azt jelenti, hogy a már meglévő foglalatokba is gond nélkül belehelyezheti. A hagyományos darabok elég hamar felmelegednek és tönkremennek. Ezzel szemben, az említett kellék nem termel hőt, hanem az energiafelhasználását a fény kibocsájtására használja. Ráadásul sokkal hosszabb élettartammal is bír, ami körülbelül 10-15 évet jelenthet. Az E14 LED nem fog Önnek sem csalódást okozni, sőt, minden téren meg lesz elégedve vele. Ha felkeltette az érdeklődését és még nem cserélte le a hagyományos villanykörtéket az otthonában, akkor itt az ideje, hogy megtegye. Az E14 LED izzó többféle típusban vásárolható meg az elektronikai üzletekből. Az interneten keresztül is egyszerűen megrendelhetőek. Ehhez nincs más dolga, mint regisztrálni az adott oldalra. Ha ez megtörtént, akkor célszerű kiválasztani a megfelelő darabot vagy darabokat, amelyek kiszállításra kerülnek.

Print Friendly, PDF & Email