A LEGO kocka nyílt titka

LEGO kocka

Nincs olyan gyermek, aki ne tudná, hogy mi az a LEGO, hiszen már a legkisebbek is megélhetik az alkotás örömét, a direkt nekik készült nagyobb, látványosabb és könnyebben összeilleszthető építőelemekkel. Sőt, valószínűleg a szülők körében is mindenki ismeri a LEGO kocka varázsát és nem csupán a gyerkőc által, hanem saját gyerekkori emlékekből is.

Ugyanis LEGO kocka már az 1900-as évek első felében is létezett és 1974 óta, a ma népszerű, műanyag formában kapható. Töretlen népszerűségének titka elsősorban a minőségben rejlik, hiszen talán a mai napig sincs olyan építőjáték a piacon, ami fel tudná venni a versenyt vele.

Ugyanakkor óriási előny, hogy az ezelőtt 10-20 évvel készült LEGO kocka is pont úgy illik a mai darabokhoz, mint a legújabb kiadott példány. Ugyanakkor, állandóan új dolgokat fejlesztenek ki, így a hagyományos házikó, robotépítményeken túl, egészen élethű alakzatok, formák, épületek, kocsik és állatok is megépíthetőek. A LEGO kocka tehát folyamatosan új élményekkel vár, így egyszerűen megunhatatlan, még a felnőtteknek is.

Print Friendly, PDF & Email