Mi a teendő a hajhullás ellen?

Elfedi a kopasz foltokat

Nemtől függetlenül, az embereket érinti ez a probléma. Míg a férfiak esetében egyeseknek jól áll a kopaszodás, mások cikinek érzik. A hölgyeket pedig egytől-egyig megviseli, amint ritkulni kezd a gyönyörű, dús hajkoronájuk.

De mi a teendő, ha a hajhullás ellen akarunk fellépni? A hajbeültetés már évek óta a plasztikai sebészek egyik specialitása és a statisztikák azt mutatják, hogy évről-évre egyre többen élnek ennek a lehetőségével, annak ellenére, hogy rendkívül drágának számít minden országban.

A hajhullás ellen a Gettik különleges készítménye egyszerű, ám mégis ötletes módon veszi fel a harcot. A dobozban apró mikroszálak találhatóak, amelyek a hajas fejbőrre szórva elektrosztatikusan megtapadnak a szálakon. Sem az erős szél, sem az eső nem fogja ezután lemosni ezeket a mikroszálakat, viszont sampon használatával egyszerűen eltávolíthatóak. Hatékonyan lefedik a fej azon részeit, ahol a haj elkezdett ritkulni.

Érdemes bevetni ezt a kitűnő terméket a hajhullás ellen, mivel nincs semmilyen mellékhatása, vagyis nem valami kétes eredetű csodaszer, ráadásul kedvező áron hozzá lehet jutni.

Print Friendly, PDF & Email