Színonvalban első a Linbrunn pincészet

Linbrunn

A borászok tudják, hogy az igazán jó borok a hagyományokra, tradicionális elkészítési módokra és az ezzel kapcsolatos tevékenységek iránti szeretetre alapszik. Ezzel tisztában van a Linbrunn pincészet is, ahol ezen jellemvonások nélkül nem alakulhatott volna ki az a cég, ami a mai napig nemcsak munkaként tekint a borkészítésre, hanem egyfajta kötelezettségként, ami tisztelet és alázat nélkül nem érne semmit.

A Linbrunn borpincék megalakításával, egy több mint négy évtizedes borászati múlttal bíró családi vállalkozás mutathatta meg, hogy mit is jelent professzionálisan foglalkozni a szőlőtermesztéssel és bor előállításával. A cég már őstermelőként a 70-es évektől kezdve termel Villányban szőlőt és ebből adódóan bort is előállít.

A Linbrunn név az alapító, azaz Kertész Jenő édesanyjának a neve. Ezt azért fontos kiemelni, mert az ő nagyapja volt Magyaregregyen és még Szekszárdon is a vincellér. A Linbrunn bor erre a tapasztalatra és hagyományra épül, aminek hála a termékek kiválóak és ízük mindenkit örökre megnyer.

admin