Takarító robot a fáradt nőknek

Takarító robot

A nők élete bizony egyáltalán nem könnyű. Amint hazaérnek a munkából, rögtön neki kell kezdeniük a takarításnak, és még a családtagjaikkal is foglalkozniuk kell. Ezek után persze nem csoda, ha gyakran érzik magukat kiégettnek és rosszkedvűnek. A takarító robot lehetőséget biztosít arra, hogy egy kicsivel több idejük legyen saját magukra. A feltöltődést követően pedig szívesebben törődnek majd a gyerekekkel és a partnerükkel. A robotguru.hu webshopban található olyan takarító robot, amely tökéletesen alkalmas a feltörlésre.

Egy-két gombnyomást követően már indulhat is a száraz vagy a nedves takarítás, amelyeknek köszönhetően egészen gyönyörű lehet a padló. A szóró- és rezgőfej tökéletesen alkalmas arra, hogy fellazítsa és eltávolítsa a szennyeződéseket. A takarító robot egy törlőkendő segítségével működik, tehát időt kell szánni a felhelyezésére. Mivel gyengéden tisztít, ezért lehet használni akár a kerámialapon, a keménypadlón és a márványon is. A szőnyegek tisztítására inkább egy önjáró porszívót érdemes venni a webshopból. A túlterheltség témakörében semmiképpen nem szabad megfeledkezni a férfiakról sem.

Sajnos, nekik is nagyon sokat kell dolgozniuk a munkahelyükön, és egyáltalán nem vágynak arra, hogy otthon még a fűvel is foglalkozniuk kelljen. A robot fűnyíró beindítása után a férfiak is hátradőlhetnek, és nem kell a két végén égetniük a gyertyát. Több energiájuk marad a saját tartalékaik feltöltésére, illetve a családjukkal való foglalkozásra. Ez a közérzetükre is hatással is lesz, hiszen sokkal vidámabbá válnak. A robot fűnyíró karbantartásával nem kell sokat törődniük, de évente néhány alkalommal érdemes benne kést cserélni.

Ezt leszámítva a készülék képes teljesen önállóan dolgozni. Fel fogja mérni a terepet, és ezt követően az útjára indul. Az akadályokat kikerüli, tehát nem fogja baleset érni. Van az oldalán egy gumiszalag is, ami megvédi az ütődésektől, ha esetleg váratlanul mégis nekimenne valami. A robot fűnyíró már megfizethető áron is megvásárolható az interneten.

Print Friendly, PDF & Email