Teflon edények bármilyen főzőfelülethez

teflon edények

Bár minden bizonnyal egy rutinos nagyinak már minden sütéshez és főzéshez szükséges edénye megvan, azért nem árt ezeket néha lecserélni újabbra, jobbra. Az utóbbi években gyártott teflon edények többsége már rákkeltő anyagokat nem tartalmazó borítással készülnek, amire ráadásul nem tapad semmi.

Az ételek zamatát így nem csorbítja leégett rész. A teflon edények már online is megrendelhetők, így nagyon könnyű ezeket beszerezni, nemcsak saját használatra, hanem ajándékba is. Rengeteg típus közül lehet válogatni, és itt első sorban nem a méretről van szó.

Hanem arról, hogy kaphatók levehető nyéllel ellátott modellek is, amik átalakíthatók sütőbe helyezhető edényekké. Némelyikük alja recézett, hogy a benne készülő ételeket könnyebben lehessen forgatni.

Nem utolsó sorban léteznek olyan márkás teflon edények is, amelyek közepe jelzi, ha elérték az ideális hőmérsékletet, így garantáltan el lehet kerülni a túlmelegedést. A webáruházunkban most akciósan kínálja termékek is vannak. böngésszen kedvére bárhonnan, bármikor!

Print Friendly, PDF & Email

admin