A hulladékok környezetbarát begyűjtését segíti a MÉH telep

MÉH telep

Napjainkban a háztartásokban és az ipari termelő cégek működésének következtében is rengeteg hulladék termelődik, aminek kezelése óriási feladatot és felelősséget jelent. Annak felismerése, hogy a környezetvédelem életbevágó kérdés, szerencsére egyre elterjedtebb felfogás, mind a magánszemélyek, mind a cégek részéről.

A megvalósításhoz azonban segítségre van szükség, a hulladék begyűjtés, feldolgozás és az újrahasznosítás feltételeinek megteremtése hazánkban a MÉH telep feladata. A Méhes Hulladék Kft. elkötelezett híve az ilyen módon történő hulladékgazdálkodásnak, megoldást nyújtanak a keletkező hulladék megfelelő elszállítására, a környezetvédelmi normák maximális betartása mellett.

A tapasztalt szakemberek segítenek a felmerülő adminisztratív feladatok elvégzésében és naprakészek aktuális jogi kérdésekben is. A tatabányai és oroszlányi MÉH telep magánszemélyek és cégek méhes hulladékát vásárolja fel korrekt áron és ügyintézés mellett. Leadással, hulladék elszállítással kapcsolatos kérdés esetén a honlapon található elérhetőségeken lehet tájékozódni.

Mitől függnek a vashulladék árak?

A MÉH telepek felkeresésének leggyakoribb oka a vashulladéktól való megszabadulás akár magánszemélyek, akár cégek részéről. A vashulladék felvásárlásával is foglalkozó cég, a Méhes Hulladék Kft., a vonatkozó törvények és szabályozások betartásával végzi a különböző hulladékok, használt akkumulátor, színesfém, elektronikai hulladék begyűjtését és kezelését.

Az oroszlányi és tatabányai telephelyen minden feltétel adott a korrekt és megbízható kereskedéshez. A hulladék súlyának megállapításához államilag bevizsgált mérleget használnak, ennek segítségével kalkulálhatók ki a leadandó vashulladék árak is.

Jó tudni, hogy a súlyt kerekítik egész kilóra, így érdemes ellenőrző mérést végezni leadás előtt. A vashulladék árak alakulását befolyásolhatja továbbá, hogy mennyire szennyezett és milyen vastagságú az anyag, illetve, hogy tartalmaz-e esetleg más anyagot is az adott leadandó tétel. Ha előre szétválogatjuk a hulladékot, akkor a MÉH telep által kalkulált ár sokkal kedvezőbb lehet.

seditor