A jól felszerelt babakocsi táska

babakocsi táska

Egy néhány hónapos csecsemővel nem egyszerű útnak indulni. Azon kívül, hogy tisztába kell tenni, megetetni és az időjárásnak megfelelően felöltöztetni, még egy csomó mindent össze kell pakolni a babakocsi táska különböző rekeszeibe.

Azt pedig muszáj cipelni magunkkal ahhoz, hogy többnyire kellemesen telhessen el az a pár perc, óra, amit távol töltünk a megszokott környezetünktől. Persze még így is történhet olyasmi, amit nem tudunk megoldani a legfelszereltebb babakocsi táska révén sem, illetve ha minden a kezünk ügyében van, még akkor is torkollhat katasztrófába a séta.

Mert egyszerűen ilyen a kicsikkel való kimozdulás. Valami nem tetszik nekik, zavarják őket a fények, hangok vagy éppen a pocijukat a szele, és máris vigasztalhatatlan sírásban törhetnek ki, az anyukák és apukák legnagyobb bánatára. Hiába készítettek mindent elő, hiába van az égvilágon minden a babakocsi táska rejtekében, olykor hagyni kell mindent, félbeszakítani a programot és hazamenni ahhoz, hogy a kicsik megnyugodjanak.

admin