A kellemetlen lehelet hosszú távú megszűntetése

Kellemetlen lehelet

A Doktor Lehelet kapszula lactotranszferrint tartalmaz, ami normál esetben a nyálban is jelenlévő enzim, de a rossz egészségi állapot, a helytelen táplálkozás és cigarettázás is hozzájárulhat ahhoz, hogy drasztikusan csökkenjen ennek a szintje.

A lactrotranszferrin felelős az olyan bacilusok elterjedésének megelőzéséért, amelyek rossz szagokat okoznak, ezért a Doktor Lehelet kapszula hatékony és hosszú távú megoldás lehet a kellemetlen lehelet ellen. Ez belülről állítja helyre a rendet, így nemcsak pillanatnyilag szűnik meg a szájszag, hanem véglegesen is meg lehet szabadulni tőle.

Persze egy újabb betegség, rossz szokás ismét hatással lehet az említett enzim mennyiségére a nyálban, de akkor már tudni fogja, hogy hol talál segítséget. A kellemetlen lehelet így örökké a múlté lehet és soha többé nem kell azon aggódnia, hogy vajon valaki érzi-e, hogy nem túl csábító szagok áradnak ki a szájából. Természetesen néha egy-egy rágó vagy mentolos cukorka is bevethető, de tudni kell, hogy ezek csak elnyomják a tüneteket és nem oldják meg.

admin