A kézipoggyász bőrönddel öröm az utazás

kézipoggyász bőrönd

Az, aki sokat utazik repülővel, nagyon jól tudja, hogy számít, miben tárolja a személyes tárgyait. A kompatibilis méretének köszönhetően, a kézipoggyász bőrönd gond nélkül felvihető az utastérbe, éppen ezért fontos, hogy az kompakt legyen, ugyanakkor masszív és biztonságos is.

A Samsonite már hosszú évek óta élen jár a bőröndök gyártásában, az egyszerűbb típustól kezdve a deluxe kivitelezésekig. Az egyik legjobb modell a S’CURE DLX 2018-ban került a nagyvilág elé és óriási népszerűségnek örvend a mai napig. Kifogástalan anyagminőség jellemzi kívül-belül, az összerakottsága hibátlan. A belga mérnökök és szabómesterek kivételes munkát végeztek a kézipoggyász bőrönddel, ami leginkább a részletekből derül ki.

A rugósan behajló fogók, a teljesen körbeforgó kerekek és az állítható teleszkóp csak néhány extra, amivel eddig nem biztos, hogy az előző kabintáskák esetében találkoztunk. A Samsonite kézipoggyász bőrönd külsőleg is impozáns, főként ahol a letisztult és elegáns vonalak találkoznak a visszafogott, kellemes színekkel.

admin