A lázmérő senki otthonából nem hiányozhat

lázmérő

A testhőmérséklet rendellenes emelkedését láznak nevezzük és rendszerint a megfázásos tünetek elsődleges jele. A hőemelkedés mértéke jelzi, hogy mennyire komoly a baj, ezért nagyon fontos, hogy legyen otthon egy lázmérő, amivel meg lehet mérni. A láz megviseli a szervezetet, legyen szó akár kicsi gyermekről, akár érett, felnőtt emberről. A lázmérő használata modelltől függetlenül nagyon egyszerű.

A legtöbb esetben a testhez kell érinteni és néhány percig várni, amíg a végleges érték megmutatja magát. Egyes változatok higannyal, mások higany nélkül működnek, de sokan a pontosabb eredmény kimutatása érdekében, inkább a digitális lázmérő használatát választják.

A digitális változat halk csipogással jelzi, ha végzett a méréssel és a kicsi kijelzőn könnyen le lehet olvasni. Vannak kimondottan gyerekeknek kifejlesztett, barátságos dizájnnal előállított modellek is. Némelyik lázmérő érintésmentes, igaz, ezek kicsit drágábbak. Bármelyik is rokonszenves Önnek, honlapunkon keresztül megrendelheti néhány kattintással.

admin