A leesésgátlós gyerekágy sok előnnyel bír

leesésgátlós gyerekágy

Amíg a kiságyban alszik, addig teljes biztonságban tudhatják a szülők a csöppséget, de hamar eljön az idő, amikor már kilógnak a kis lábacskák a rácsok közül. Ilyenkor szükséges beszerezni egy nagyobb fekvőalkalmatosságot, de olyat, amiből nem tud leesni a kicsi. Szerencsére ez ma már nem jelent problémát, mert kapható leesésgátlós gyerekágy kimondottan modern változatban is.

A gyerekagybolt.hu webáruház azért nagyon jó hely a beszerzéshez, mivel az innen megvehető kárpitos ágyak nemcsak a leeséstől védik meg a csemetét, hanem attól is, hogy játszás közben ne üsse meg magát, ugyanis az oldalakon és az éleken is vastagon vannak párnázva.

A leesésgátlós gyerekágy kényelmes, nyugodt pihenést biztosít a kicsinek, de a további praktikusságához sem férhet kétség, hiszen hatalmas ágyneműtartóval is el van látva. Ez a tároló pedig sok mindent elnyel, az ágyneműtől kezdve, a játékokon át egészen a más szezonban használt ruhácskákig. Tehát sok előnnyel kecsegtet a leesésgátlós gyerekágy, ezért válassza ezt!

seditor