A Lorus óra egyszerű és nagyszerű

Lorus óra

A japán óragyártó mesterek, amióta világ a világ, a precizitásukról, rendkívüli szépérzékükről és a professzionalizmusukról voltak híresek. A Lorus óra a Felkelő Nap Országából érkezett Európába, hogy végérvényesen meghódíthassa mindenki szívét, remekül reprezentálva azokat az értékeket és minőséget, amit az imént említettünk.

A szóban forgó ketyegő a 80’-as években debütált és azonnal a nagyérdemű kedvencévé avanzsált, ennek fényében pedig már nem is csodálkozhatunk a manapság is rengeteg lelket számláló rajongótáborán.

Az évről-évre piacra dobott kollekciók kortól és nemtől függetlenül „szedik az áldozataikat”, újabb és újabb társadalmi réteget szippantva be azok közé, akik el sem tudják képzelni, hogy más típusú kiegészítővel is ékesíthetik a csuklójukat, mint a Lorus óra.

Bizony, az időmérő eszközök ezen típusa nemcsak praktikus és megfizethető, de hihetetlenül esztétikus is, így bátran viselhetjük azt az ünnepi alkalmak vagy az üzleti tárgyalások során egyaránt. Az irigykedő pillantásokra ajánlott felkészülni!

admin