A mosható teafilter egyszerűen nagyszerű

mosható teafilter

Sokan rajonganak a különböző teákért és szeretnék, ha nemcsak az ital lenne zöld, hanem az is, amiben kiázik. Az öko, higiénikus, mosható teafilter egyszerűen használható és tartós. Amennyiben teaimádók vagyunk, ez ajánlottan beszerzendő darab. Nemcsak megakadályozza, hogy az aprócska teafüvek a bögrénkben szabadon úszkáljanak, hanem 100% lenvászonból vannak megalkotva, vegyszer- és festékmentesen, hogy minél környezettudatosabbak lehessünk.

A mosható teafilter azért is kiváló választás, mert a gyógynövényeket nem ajánlott fémszűrővel érintkezve fogyasztani, mivel némelyek gyógyhatását semlegesítheti.

Amúgy pedig szinte az összes filteres tea zsákja műanyaggal van átszőve és nem bomlik le. Tehát az, hogy így védjük a Földet, nem luxus, hanem egyfajta életforma. Hiszen a sok kicsi sokra megy, szokták mondani és ha mindenki csak egy picit tesz érte, máris elérhetőbb a cél. A mosható teafilter komposztálható és abban is segít, hogy minél hulladékmentesebben élhessünk, védelmezzük a bolygót.

seditor