A munkavédelmi csizma más, mint egy átlagos csizma

Munkavédelmi bakancs

Antisztatikus lábbelit keres, aminek többrétegű talpa van? Ha kell egy kiváló munkavédelmi csizma energiaelnyelő sarokkal, olaj- és csúszásálló talppal, acél betétekkel és orrmerevítővel, akkor érdemes szétnéznie a Portwest modelljei között.

A téli és nyári időszakokban használt védőcipők között találhatóak olyan bélelt, meleg munkavédelmi csizma változatok is, amelyek a terepen végzett munka ideje alatt is maximális biztonságot, valamint kényelmet képesek nyújtani a viselőjének.

Ha olyan körülmények között dolgozik, ahol megvan a valószínűsége, hogy a cipő vagy csizma talpát átszúrja valami, válasszon olyan darabot, ami védő acél talplemezzel készül. Nem utolsósorban az is előny, ha a cipőtalp hőálló. A cserélhető és párnázott talpbetétnek köszönhetően, sok évig tudja ugyanazt a típust használni.

A munkavédelmi csizma és bakancs mindig kényelmes kialakítású és igen strapabíró. Látogassa meg a webáruházunkat és a temérdek munkavédelmi öltözék és eszköz mellett, a lábbelik közül is találja meg a legjobbat!

admin