A női vitamin növeli az állóképességet

női vitamin

Ahogy az emberiség szebbik fele öregszik, a szervezetének egyre többre van szüksége bizonyos nyomelemekből és ásványi anyagokból, másokból pedig egyre kevesebbre.

A női vitamin arra szolgál, hogy a szervezetet ellássa a szükséges mikrotápanyagokkal, amelyek a napi étrendből hiányozhatnak. Ezen kívül, a betegségekkel és a gyenge immunrendszerrel kapcsolatban is hasznos, ősszel és télen, amikor a vitaminhiány különösen akut jelenség.

Emellett, a terhesség alatt egy nőnek másfélszer több kalciumra, jódra, cinkre, B-vitaminra és különösen vasra, folsavra van szüksége. A női vitaminokat különböző célokra használják és mindegyiknek megvannak az előnyei. Ha egy hiányosságot szeretnénk kijavítani, akkor olyan készítményt kell szedni, ami kimondottan ezt a hiányt célozza meg.

Ha pedig napi szinten szeretnénk fenntartani az általános egészséget, akkor másokra is szükségünk lehet. Válasszunk olyan női vitamin komplexet, ami vitaminok, ásványi anyagok és ritka nyomelemek kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza!

seditor