A pótkocsik teherbírása – Mekkora súlyt bírnak el?

pótkocsik

A hatékonyság mindig komoly kérdés, főleg, amikor valaki egy saját vállalkozás felépítésére törekszik. Azokat a feladatokat, amiket még néhány évtizeddel ezelőtt kézzel végeztek, manapság már gépek látják el. Ennek több oka van. Az egyik, hogy egyre kevesebb ember hajlandó kétkezi és nehéz fizikai munkát végezni. Az összetartás és lelkiismeretes feladat ellátása sem annyira gyakori. A gépek ezzel szemben nem fáradnak el, a hatékonyságuk kimagasló, illetve bért sem kérnek a munkájukért.

Tény, miszerint a termelékenység jelentősen megnőtt az elmúlt időszakban, aminek hatására a gazdasági fejlődés fokozódott. A mezőgazdaság, de az építőipar és erdészet területén is gyakran van igény a különféle terhek szállítására. Az anyagmozgatás a termények betakarítása mellett, a veteményezésnél, műtrágyázásnál, a területek megtisztításánál ugyanúgy fontos tényező. Az építőanyagokat is szállítani kell, akárcsak az állatoknak a takarmányt, valamint a keletkezett trágyát elhordani.

A mezőgazdasági vontatók önmagukban erre alkalmatlanok, viszont egy kiegészítő egységgel ellátva már megfelelnek a célnak. A minőségi pótkocsik beszerzése tehát kulcskérdéssé válik. A kínálat elég széles, már csak az egytengelyes felhozatalban is. A kulcskérdés többnyire a méret és a terhelhetőség. A Novara weboldalán látható pótkocsik teherbírása 2 és 6.6 tonna között mozog. Egyszerűen kiválasztható az a típus, amelyik a leginkább lefedi az igényeket. Az olasz Bicchi gyár termékeinek kizárólagos forgalmazójaként, a Novara olyan termékpalettát állított össze, ami biztosan elnyeri a vásárlók tetszését.

Választható olyan pótkocsi, amelyik hátrafelé, oldalra vagy mindkét irányba tud billenteni. A kiváló hidraulikai rendszerek révén, a lerakodás egyszerűen elvégezhető. Kérhető külön műszaki vizsga, valamint névre íratás, kedvező költségekért cserébe. A tökéletes műszaki állapot révén, hosszú éveken át kiszolgálják az igényeket és biztosan nem okoznak csalódást. A szállítás még sohasem volt ennyire hatékony, mint a Bicchi pótkocsik használatával. Itt az idő kihasználni a modern technika előnyeit minden téren!

seditor