A propoliszos méz egészségügyi előnyei

propoliszos méz

Amint megérkezik a hideg idő, sajnos gyakran előfordul, hogy megfázunk, torokfájdalomra panaszkodunk. A meleg tea mellett, ajánlott a propoliszos méz fogyasztása is ilyenkor, hiszen jótékony hatásai révén enyhítheti a fájdalmunkat.

Voltaképpen a propolisz a természet antibiotikuma és ha van kéznél, akkor miért mérgeznénk a szervezetünket vegyszeres gyógyszerkészítményekkel? A beobee.hu webáruházban kapható propoliszos méz ötvözi a propolisz és az akácméz minden egészségügyi előnyét. A készítményben nem a propolisz fanyar íze a domináns, hanem a repceméz selymessége. Rengeteg jó hatása van, amelyekről bővebben lehet olvasni a honlapon. A különböző kórok prevenciójának érdekében is tanácsos használni, mert kúraszerűen fogyasztva megöli vagy szaporodásában meggátolja a betegségeket kiváltó kórokozókat.

A propoliszos méz külsőleg is eredményesen alkalmazható, hiszen baktériumölő tulajdonságú és meggátolja a vírusok szaporodását. A termék mellett látható részletes leírás fontos információkat közöl velünk.

admin