A széles színskálájú ametrin

ametrin

Ritka az olyan ásvány, amelyik több színben is pompázik. A bíbortól, a sárgán át, egészen a fehérig terjed a csodálatos ametrin színskálája. Gondoljunk csak bele, hogy egyetlen fajta kő számos árnyalatát viselhetjük az ékszerünkön.

Ez pedig főleg azoknak lehet érdekes, akik nemcsak a lélegzetelállító szépsége, hanem az élettani hatásai miatt is előszeretettel hordják magukon, mint nyakláncot vagy karkötőt. Az ásványok a Föld titokzatos kincsei, amelyek egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az örök szépségük mellett, azért is olyan közkedveltek, mivel bizonyított az egészségre gyakorolt jótékony hatásuk. Természetesen nyitott kell lenni az ilyen dolgok elfogadására. Az ametrin kombinálja az ametiszt és a citrin energiáját. Csodálatos kőnek is nevezhető, mivel minden szervünkre pozitív hatással van.

Spirituális síkon a harmadik szemhez és a solárhoz kapcsolódik, ezért az ametrin gondolat- és érzelemtisztító. Nem csupán erőt ad és ráébreszt bizonyos energiablokkra, hanem a kreativitást is támogatja. A lélek erősítője, ugyanakkor a testre is igen jótékony hatással van. Az ametrin a hosszan elhúzódó betegségeknél különösen hatékony, hiszen segít felismerni a rendellenesség okait.

Az immunrendszerre és a vegetatív idegrendszerre is rendkívül pozitívan hat. Az ametrin 8 mm méretben megtalálható a gyongyekszerbolt.hu webáruházban is. Rendelje meg innen minél hamarabb és készítse el saját, személyre szabott ékszerét, vagy lepjen meg valakit egy ilyen remek karkötővel, nyaklánccal!

admin