A tanuló bicikli fejlesztő hatással bír

tanuló bicikli

A bringa nemcsak egy remek szórakoztató eszköz a kicsiknek, hanem kiváló lehetőséget kínál arra, hogy hosszabb távokat is könnyebben megtegyenek, illetve a mozgásfejlődésükre szintén nagyon jó hatással van. A lábbal hajtható, pedál nélküli tanuló bicikli révén már a másfél évesek is megtapasztalhatják ezen előnyöket, így érdemes ezzel kezdeni a kerékpáros pályafutásukat.

Bár rengeteg alternatíva létezik, például triciklik, különféle 4 kerekű és/vagy pótkerékkel ellátott verziók, egyik sem nyújt annyi pozitívumot, mint a tanuló bicikli. Erről gyakorlatilag csak átülnek a lurkók a pedálos változatra és szinte azonnal tudnak haladni vele, míg egyéb megoldások esetében ez nem feltétlenül mondható el.

A magyarázat erre az, hogy míg a tanuló bicikli nagyban fejleszti az egyensúlyérzéküket és segít számos olyan készséget kialakítani, ami nélkülözhetetlen a hagyományos bringázáshoz, addig egy tricikli vagy más 2-nél több kerékkel bíró verda nem jeleskedik ilyesmikben. Döntsön Ön is inkább a futóbicikli mellett és meglátja, hogy milyen nagyszerű találmány!

admin