A termékeket az Ident kft. forgalmazza Magyarországon belül

címkenyomtató

A címkenyomtatók széles körben elterjedtek, mivel kiváló minőségű és sebességű a nyomtatásuk, valamint az olcsó karbantartásuknak és üzemeltetésüknek köszönhetően, széles körben elismertek a szakmai berkekben. A termékeket az Ident Kft. forgalmazza, amelyek között megtalálható az ipari felhasználásra szánt Zebra ZT620, illetve ZT610 modellek.

Ezek 200, 300 illetve a ZT610 esetében, akár 600 dpi felbontással is képesek nyomtatni, valamint 100-tól 120 illetve a ZT620 esetében, akár 170 mm-es nyomtatási sebességgel is képesek hatékonyan működni, ráadásul a napi terhelhetőségük 10000 m feletti. Ha esetleg mobil címkenyomtatót keresünk, akkor a Honeywell Intermec PB50 kiváló választás.

A készülék a PB22, PB32 és PB50-es címkenyomtatók családjába tartozik és ezeket a termékeket az Ident Kft. forgalmazza, mint ahogy az eddig elhangzott modelleket is. Csökkenti a teljes bekerülési és üzemeltetési költséget, de főképpen Intermec vonalkódos adatgyűjtőivel együtt alkalmazva, jelentősen növeli a munka hatékonyságát. A termékeket az Ident Kft. forgalmazza, ahonnan bárki beszerezheti.

admin