Alacsony kontaktlencse ár minden zseb számára!

Megfizethető kontaktlencse ár
Megfizethető kontaktlencse ár

A szemüveget viselők számára kényelmetlenné válhat ez az eszköz, hiszen korlátozhatja a sportolás kedvelőit a mozgásban és a mindennapi fizikai munkavégzést is megnehezítheti.

Akik szeretnének szemüvegről kontaktlencsére váltani, azok jó helyen járnak, hiszen a Dr Dio webáruház mindenki számára megfelelő lencséket forgalmaz elérhető áron. A kontaktlencse ár attól függ, hogy melyik gyártótól származik a lencse és mennyi a használati ideje, ugyanis napi-, havi- és éves használatra lettek kifejlesztve.

A napi kontaktlencse az érzékenyebb szeműeknek ajánlott, ezeket általában 30 darabos kiszerelésben kínálják, míg az éves és féléves lencsék azért praktikusak, mert nem kell olyan sűrűn újat vásárolni belőlük.

A kontaktlencse ár a dioptriától is függhet, valamint attól, hogy áttetsző e vagy színes a lencse. A drdio.hu internetes oldalán mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő lencsét. Vásároljon online minőségi kontaktlencsét és szabaduljon meg a divatja múlt szemüvegtől, hogy a mindennapjai könnyebbek legyenek!

admin