Anybody az üde bőrért

Anybody

Mondják, hogy már a napsütés sem olyan, mint régen volt, mert kiszárítja a bőrünket, leégeti azt, stb. Hatásos termékekkel lehet ezek ellen tenni, például az Anybody ultrakönnyed, gélállagú szérum antiage és szuperhidratáló hatással bír. A hialuronsavon kívül, a kulcs hatóanyaga a Glycoin natural, ami megtalálható a Myrothamnus flabellifolia nevű növényben.

Méltán viseli a Feltámadás virága nevet ez a növény, mert évekig elvegetál víz nélkül, sivatagi körülmények között, de amint nedvességhez jut, néhány óra alatt visszaköltözik belé az élet, újra frissé, zölddé, gyönyörűvé válik. Az Anybody szérumban tehát megtalálható ez az anyag, így hatékonyan segít a száraz és érzékeny bőrön.

A készítmény felfedezhető a zolaplaza.hu webshop termékpalettáján. Bár nem a legolcsóbb, mégis megéri beszerezni, ha puha, üde bőrt szeretnénk elérni. Nemcsak hidratálja a felhámot az Anybody szérum, hanem a ráncok kialakulását is akadályozza, a már meglévők láthatóságát pedig csökkenti. Remek vásárt csinálunk ezzel a produktummal.

seditor