Arisztokrata jellegű kristályos toll

Kristályos toll

Az eleganciát mindenbe bele lehet csempészni, csak meg kell lelni a módját. Az írószerek nemes fennköltségét a kristályos toll koronázza meg. Ha valamihez szeretnénk hasonlítani, azt mondhatnánk, hogy olyan akár egy hattyú. A madár kecsessége, eleganciája és nemessége visszaköszön a kristályos tollban.

A vele való írás, de már a kézbe vevése is örömmel tölt el mindenkit. Az írószer sokat elmond a tulajdonosa jelleméről. A kristályos toll tiszteletet, türelmet és fegyelmet sugall, amit önkéntelenül átvesz az, aki a kezében tartja. Óvatosan, vigyázva írnak vele és reflexből nem rakják le hirtelen, hanem szépen, lassan.

Ez az írószerszám megtanítja a tulajdonosát arra, hogyan kell egy finom tárgyal bánni, és az életben is hasznát veszi ennek a képességnek. Cégünk egyedi tervezésű tollakkal is foglalkozik, amelyeket főként céges ajándék gyanánt készítenek. Azonban a lakosság számára is elérhető, ha valaki meg akarja lepni vele egyik szerettét. Egy kristályokkal kiegészített tárgy képes arra, hogy az elegancia nagykövete legyen!

admin