Ásványok karkötőhöz gyógyító hatással

ásványok karkötőhöz

Az ókorban a kövek a megmagyarázhatatlan erejükkel vonzották az embereket, mivel egyes hiedelmek szerint, pszichoterápiás hatással bírnak. A gyógyítás művészetét a Föld ezen csodálatos ajándékainak segítségével litoterápiának hívják. Az ásványok karkötőhöz bármilyen helyzetben támogatást és segítséget nyújtanak.

A föld belsejében eltöltött több milliárd év alatt, a kövek nagymennyiségű energiát halmoztak fel. Folyamatosan energiacserét folytatnak a környezetükkel. A drágakövek rezgései közel állnak az emberi rezgésekhez, ami lehetővé teszi a különféle betegségek kezelését, a test energiaáramlatainak összehangolását és stimulálását.

Katalógusunkban az ásványok karkötőhöz sokféle változatát mutatjuk be, amelyek felhasználhatóak a litoterápiában. Összezavarta a változatosság? Ne aggódjon! A „saját” köve határozott jelet ad majd arról, hogy ő a megfelelő. Az ásványok karkötőhöz kiválaszthatóak az állatöv és egyéb paraméterek alapján is. Válasszon mágikus köveket az ízlése és az igényei szerint!

admin