Asztali körfűrész rendelés – Árak és egyéb hasznos tudnivalók

profibarkacs

Az asztali körfűrész az egyik leggyakoribb és legfontosabb szerszám a faipari munkában. A különféle szerszámgépek elengedhetetlenek ezen a területen, mivel lehetővé teszik a faanyagok pontos és hatékony vágását. Az asztali körfűrészeket a faanyagok megmunkálásához, gyártásához és építéséhez használják.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen árakon mozognak az asztali körfűrészek, akkor egyszerűen kattints a profibarkacs.hu linkre! Az asztali körfűrészek ára nagyon változó lehet, attól függően, hogy milyen típusú és milyen teljesítményű eszközökre van szükségünk. Az alapmodellek általában körülbelül 30.000-40.000 Forinttól érhetőek el, de a nagyobb teljesítményűek ára akár 200.000 Forintig is terjedhet.

Az árakat befolyásoló tényezők közé tartozik az anyagminőség, a vágási mélység, a motor teljesítménye és az elérhető funkciók. Az olcsóbb asztali körfűrészek általában kevesebb funkcióval és alacsonyabb teljesítménnyel rendelkeznek, míg a drágábbak nagyobb teljesítményt és több funkciót kínálnak.

A vágási mélység a szintén befolyásolja az árakat. A kisebb és alacsonyabb teljesítményű szerszámok általában csak 40-50 mm mélységben képesek vágni a faanyagokat, míg a nagyobb és erősebb eszközök akár 70-80 mm mélységben is képesek vágásra. Ezt fontos szem előtt tartani, mivel ez a tényező határozza meg, hogy milyen vastag anyagokat lehet vágni az eszközzel.

Az asztali körfűrészek motor teljesítménye szintén befolyásolja az árakat. Az általánosan elérhető változatok általában 1200-2000 W-os motorral rendelkeznek. A nagyobb teljesítményű motorok lehetővé teszik a keményebb és vastagabb anyagok hatékony vágását, azonban drágábbak is lehetnek.

Az szerszámokban elérhető funkciók is befolyásolják az árakat. Az alapeszközök általában csak egyszerűbb vágási lehetőségeket kínálnak, míg a drágább és fejlettebb eszközök számos funkcióval rendelkeznek, például lehetőséget biztosítanak az állítható vágásmélységre és vágási szögre, a por elszívására és az automata vágásmélység-állításra.

seditor