Aviva torna gyakorlatok férfiaknak? Nem csak a nőknek segíthet ez a módszer!

Változás Műhely

Férfiak között is vannak, akik helytelen életmódot élnek, nem vigyáznak magukra, aminek előbb vagy utóbb megérkezik a negatív hatása is. A potencia-, prosztatagondok mellett, előfordul a csökkent szexuális teljesítő képesség, illetve az érintettek nem tudnak gyermeket nemzeni. A Változás Műhely weboldalán bővebben olvashatsz arról, hogy a férfiak számára miben lehet még előnyös az Aviva torna. A felsorolt problémákkal nagyon sokan szakorvoshoz fordulnak, pedig lehet, hogy egyszerű mozgásformával is sikerülne megoldani azokat.

Jó eredményeket hoz még az Aviva torna az ülőmunkát végző férfiaknál, hiszen esetükben elsődleges feladat a vérkeringés fokozása. Ez a mozgásfajta növeli a szövetek energiaszintjét. A férfiaknak kidolgozott gyakorlatok segítenek a potencia- és prosztatagondok megoldásában, megnövelik a spermiumok életképességét, számát. Ennek ismeretében, a gyermektelen házaspárok férfi tagjainak ajánlott az Aviva tornát kipróbálni, hiszen nem minden esetben a nőnél van a probléma, ha nem esik teherbe.

A gond leginkább az, hogy az urak nem tudják vagy inkább nem akarják elfogadni, miszerint miattuk késik a gyermekáldás. Orvoshoz ők a legvégső esetben fordulnak, azonban az Aviva tornagyakorlatok elsajátítása és végzése is hozhat olyan eredményt, mint a gyógyszeres kezelés. Az említett tornagyakorlatok serkentik a vérkeringést combközéptől köldökig, illetve aktiválják a belső elválasztású mirigyeket. Nem nehéz a torna, dinamikus medencebillentéseket, csípőforgatásokat, a kézfejek beszorítását, elernyesztését, az akupresszúrás pontok aktív masszírozását tartalmazza.

Az Aviva torna átmozgatja a teljes testet, erősíti az izomzatot nyaktól a lábujjakig. Jó hatásai közé sorolandó a stressz inkontinencia kialakulásának megelőzése, megszüntetése, illetve olyan emésztési problémák, mint a székrekedés kiegészítő terápiájaként szintén használható. Röviden, több szempontból is hozzásegíti az urakat az életminőségük javításához, az egészségük megtartásához, tehát szinte vétek kihagyni.

seditor