Az agave szirup előnye és hátránya

Agave szirup

Az egészségmegőrzés érdekében a szakértők azt ajánlják, hogy cukor helyett egyéb, egészséges alternatívákat használjunk. Sokáig inkább a mesterségesen előállított cukorpótlók voltak előtérben, de egyre nagyobb teret hódítanak meg maguknak az olyan természetes alternatívák is, mint az agave szirup.

Igaz, manapság egyre többször hívják fel figyelmet a hátrányaira, de ha a mértékletességet betartjuk, ami fontos bármilyen édesítő esetében, akkor az agave szirup jobb megoldást jelent, mint a cukor. Kétszer olyan édes, így kevesebb is elég belőle, tehát már ezzel is csökkenteni lehet a bevitt kalóriákat és a vércukorszintet sem emeli meg annyira.

Használható ételek, italok ízesítésére és süteményekhez is adagolható, mert jól oldódik és nincs semmilyen utóíze. Az agave szirup az okopolc.hu weboldalon 1230 Forintért szerezhető be, így egy próbát igazán megér, mert az ára nem magas, de általában az ízével vagy az állagával is elégedett minden vásárló, ezért biztosan nem lesz felesleges pénzkiadás.

admin