Az Ariston gázkazán kiválóan teljesít és időtálló

Ariston gázkazán

Fűtés céljára a földgázzal működő hálózatok kiválóak és költséghatékonyak. A rendszer lelke az úgynevezett tűztér, erre a célra igen kiváló megoldás egy nagyszerű Ariston gázkazán telepítése. Ezt, mint a többi hasonló készüléknél is, kizárólag jogosultsággal rendelkező gázkazán szerelő végezheti el. A komfortszerelvenyshop.hu webáruházban számos különféle teljesítményű, méretű Ariston gázkazán található.

Mindegyik ONE kondenzációs technológiájú, a hőcserélőjük szabadalmaztatott Xtra Tech, ami megakadályozza a használat következtében bekövetkezhető teljesítményvesztést. A készülékek, típustól függően, AUTO, COMFORT és CARE funkcióval vannak ellátva. Mindegyiken található egy LCD kijelző, intuitív menüvel, aminek hála, a kívánt hőmérséklet könnyedén beállítható és kiválasztható az éppen szükséges funkció is.

A működés a lehető leginkább zajmentes. A modulációs arány változó, lehet 1:7 vagy 1:10 is. Ez a paraméter az adott Ariston gázkazán energiafogyasztása szempontjából mérvadó, mivel korlátozza a gyakori ki- és bekapcsolást.

seditor