Az elektromos látványkandalló mindenféle térbe kiválóan beleillik

elektromos látványkandalló

Gyakori helyzet, hogy a hagyományos tűztérrel rendelkező kandallók nem építhetőek be, az épület nem megfelelő paraméterei következtében. Amennyiben mégis igény lenne ilyen jellegű berendezésre, az elektromos látványkandalló a tökéletes megoldás. A kandallos.hu webáruházat működtető vállalat, a hagyományos berendezések mellett, ilyen innovatív fejlesztésű tűzterek forgalmazásával is foglalkozik.

Az elektromos látványkandalló gyakorlatilag minden szabad falfelületre felhelyezhető vagy szinte mindenhová beépíthető, nincs szükség az égési melléktermékek elvezetésére. A melegebb hónapokban is üzemeltethető, hangulatteremtés céljából, de nemcsak szép ez a készülék, hanem fűtésre is kiválóan alkalmas.

A hagyományos, szilárd tüzelőanyaggal működtetett fűtőtestekkel vetekedve ez a változat is nagyszerű, sőt, impozáns fűtőeszköz, a dekoratív jellege pedig kiemelt. Az elektromos látványkandalló sokféle méretben és kivitelben érhető el, variálható a lángok és a parázs színe is, az egyéni igényeknek megfelelően.

seditor