Az infra panel rendszer ideális megoldást nyújt

infra panel

Vidékünkön, az éghajlati viszonyok miatt, az év legnagyobb részében fűteni kell a beltereket. Erre többféle megoldás is létezik, a hagyományos fa-, szén- és gáztüzelés mellett, napjainkban már elérhetőek az innovatív módszerek is, ezek egyike az infra panel rendszer telepítése.

Maga a folyamat igen egyszerű, a megfelelő helyre fel kell szerelni a kerettel ellátott vagy sima elemeket és az elektromos hálózathoz való csatlakoztatást követően már be is üzemelhető az infra panel. Ez nem hőt sugároz, hanem infrasugarakat bocsájt ki, amelyek a környezetben hőt generálnak, a napsütéshez hasonlóan. A G-OLD NEW AGE Crystal Technology felületek előnye, hogy a kerámia kristályokkal ellátott platform tízszeresére növeli az adott felszínről közvetített energiát.

Továbbá, könnyen szabályozható a szisztéma, nem foglal sok helyet és a beruházási költsége sem túl magas. Az infra panel méretét és darabszámát az adott helyiséghez mérten pontosan meg kell választani és innentől kezdve az ideális fűtés mindenki megelégedettségre, hosszú éveken keresztül fog szolgálni.

Infrafűtés termosztát az optimalizált fűtésért

Hazánkban is egyre inkább nő az innovációs technológiát alkalmazó rendszerek népszerűsége, az élet minden területén. Az infra paneles rendszer egy viszonylag új fűtési szisztéma, aminek esetében a falra szerelt vagy állvánnyal ellátott egység mellett, szükségessé válik az infrafűtés termosztát beépítése is. Ez a készülék szabályozza, hogy a panelek mennyi infrasugarat bocsássanak ki.

Fontos tudni, hogy nem hőt adnak le, hanem ezeknek a napsütéshez hasonló sugaraknak köszönhetően, a környezetben meleget generálnak. Az infrafűtés termosztát segítségével, az igényeknek megfelelően kontrolálható a helyiség hőmérséklete. Az egyszerűbb berendezések manuális vagy digitális vezérlésűek, de a kereskedelmi kínálatban már találhatóak programozható kivitelben is.

A rádiófrekvenciás darabok távirányítóként működnek, a megadott hatósugáron belül akárhonnan. Némelyekhez csatlakoztatható vezeték nélküli hőérzékelő is. A legkorszerűbb infrafűtés termosztát a WIFI-hez csatlakozhat, így a fűtés távolról is ki- és bekapcsolható.

admin