Babaápolás gyengéd eszközökkel

babaápolás

Az újszülött bőre nagyon finom, ezért védelmet igényel. Születése után a csecsemő elveszíti az anyaméh védő melegségét és most már csak a bőr áll akadályként a belső és a külvilág között. Az elsődleges funkciók teljesítéséhez a bőrnek különleges támogatásra van szüksége, amiben a megfelelő babaápolás fontos szerepet játszik.

Sok csecsemőre a fürdés nyugtató hatással van. A víz emlékezteti őket az anyaméhben töltött időre. Eleinte fürdés közben a kicsik a biztonságot és a támaszt keresik a fürdőkádban, néhány hónap múlva azonban már élvezik a víz hullámzását. A babaápolás során az újszülötteknek szánt testápolók hosszantartóan hidratálják a bőrt.

Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és illatanyagokat, ráadásul sikeresen veszik az allergiás reakciók felderítésére végzett teszteket, amit speciális tanúsítványok is megerősítenek. A csecsemők érzékeny bőre speciális babaápolást igényel. A HerbArting termékeket a természetes növényi összetevőknek köszönhetően, a maximális hidratálás és táplálás jellemzi.

admin