Bogyó és Babóca könyv Bartos Erikától

Bogyo es Baboca konyv

Szülőként nagyon oda kell figyelni a gyermekek médiafogyasztási szokásaira. Sajnos, sok könyv és rajzfilm minősége finoman szólva is kívánnivalót hagy maga után. Pedig senki nem akarhatja, hogy a csemetéje rossz dolgokat tanuljon meg a médiából. A Bogyó és Babóca könyv végre pozitív alternatívát nyújt, ha valaki szellemi táplálékot szeretne adni a gyermekének. Az aranyos mesék igazán szívet melengetőek, ezért biztosan tetszést aratnak. Bartos Erika már egy egész sorozatot adott ki, tehát az anyukáknak és az apukáknak bőven lesz miből válogatniuk. Látogassanak el a book24.hu weboldalra, mert innen megvásárolható a Bogyó és Babóca könyv!

Most éppen 17 féle kötet közül lehet választani. Található néhány angol nyelvű kiadvány is a honlapon. Ezek segíthetnek abban, hogy a gyerekek játékos formában sajátítsák el a nyelv alapjait. Persze a legtöbben inkább a magyar nyelű kiadványok közül válogatnak, hiszen az elsődleges cél, hogy a kicsi megtanulja az anyanyelvét.

Most pedig nézzük, hogy pontosan miről szólnak a Bogyó és Babóca könyv történetei! A legkisebb gyermekeknek nagyon fog tetszeni az a lapozgató, amelyik élénk színek felhasználásával készült. A kedves, egyszerűen megrajzolt ábrák láttán nem nehéz megalkotni egy történetet. A szülők szabad kezet kapnak a mesék kitalálásához. A nagyobb korosztály esetében pedig már el lehet gondolkodni a kisebb történeteket feldolgozó kiadványok megvásárlásán is. A Bogyó és Babóca könyv élvezhető módon regéli el a kedves kis történeteket.

A figurák is szerethetőek, ezért mindenki hamar meg fogja kedvelni. Érdemes az internetes rendelés mellett dönteni, mert így a könyvek könnyen beszerezhetőek. Egyáltalán nem drága a Bogyó és Babóca könyv, ezért a többgyermekes családok is egyszerűen megvásárolhatják. Most még kedvezményes áron kaphatóak, ezért tanácsos kihasználni az akció nyújtotta előnyöket a Bogyó és Babóca könyv beszerzésekor. A gyerekeket is meg lehet kérdezni arról, hogy nekik melyik mű tetszik a legjobban. A rövid ismertető elolvasását követően a kicsik is tudnak majd választani.

admin