Budapesti barberek: mi alapján érdemes köztük választani?

budapesti barber

A legtöbb férfi nehezen szánja rá magát arra, hogy hajvágás céljából felkeresse a fodrászát, mert mindig valamilyen kifogást keres arra, hogy halogassa. Ez valószínűleg azért van, mert nem a megfelelő szalont választotta és nem érzi magát jól, alig várja a nyírás végét, nem úgy, mint például egy fővárosi borbélyszalonban, ahová igazán szívesen járnak az urak. Nem mindenkinek egyszerű választani a rengeteg budapesti barber közül.

Mindazok, akik az A76 barber shop mellett határoznak, elmondhatják magukról, hogy nagyon jó döntést hoztak. Persze első látásra furcsának tűnik, hogy itt kizárólag női borbélyok dolgoznak, hiszen az általános nézet, hogy ez férfimunka, férfias szakma. Viszont, ha egyszer beül az egyik borbély hölgy székébe és tökéletes eredményt kap, amilyet elképzelt vagy még annál is jobbat, biztosan megváltozik a véleménye.

Érdemes ezekhez a hölgyekhez látogatni, hiszen egy női szem gyakran jobban látja, hogy melyik az a frizura és/vagy szakáll, amelyik jól áll egy férfinak, melyik passzol a fejformájához, egyéniségéhez, stílusához. Borbélyként pedig nemcsak érzik a kliens stílusát, hanem igen profi módon el is készítik azt. Így, amikor a székből feláll, akkor garantáltan magabiztosságot, elégedettséget fog érezni, mert tökéletes lesz a megjelenése, ami további sikereket hoz majd Önnek. Az A76 barber shopban családias a hangulat, az itt dolgozó borbélyoknak fontos, hogy a vendégeik maximálisan elégedettek legyenek a haj- és szakállvágással, de az szintén nagyon lényeges, hogy a klienseknek kellemes élmény legyen a borbélyhoz járás.

Az a76.hu weboldalon megismerheti a borbély hölgyeket, hiszen a fotóik mellett, néhány szó is olvasható róluk, illetve a munkáikat is meg lehet tekinteni. Ezek alapján igazán könnyen ki tudja választani azt a szakembert, akit a leginkább jónak talál és azon nyomban időpontot is foglalhat a portálon. Az árak szintén kedvezőek, amiről meggyőződhet a weblapon található árlista átnézése után. A fővárosban két helyen is megtalálható az A76 barber shop.

seditor