Chipolino sport babakocsi párnázott vállpántokkal

Chipolino sport babakocsi

Amikor a kisbaba már stabilan ül, célszerű felcserélni a babakocsit egy olyan modellre, amelyiknek a háttámlája majdnem vízszintesig dönthető, hogy kényelmesen utazhasson benne, kilásson, ismerkedjen a világgal. Pontosan ilyen a Chipolino sport babakocsi, ami több változatban is megvásárolható a fufi.hu webáruházból.

A termékpalettán szereplő Chipolino Electra 3in1 modell például nagyon jó választás, mert 3 élethelyzetre nyújt megoldást. Fehér, kopás- és hőálló, könnyű és tartós alumíniumból készült vázzal van ellátva, 4 darab kopásálló műanyag kerékkel. Ezen Chipolino sport babakocsi könnyen átalakítható mózeskosárnak, de autós hordozónak is megfelel.

A sportrésze 6 hónapos kortól 22 kg-os súlyhatárig használható. Az 5 pontos biztonsági öv puhán párnázott vállpántokkal van felszerelve, így biztonságot nyújt a kicsinek anélkül, hogy valamennyire is kellemetlen volna. Ezen a modellen kívül, jóval több Chipolino sport babakocsi található a webshop gazdag kínálatában. Ha babát vár, akkor érdemes megnéznie a felhozatalt.

seditor