Cintia ágykeret a komfortos alváshoz

Cintia ágykeret

A rendszeres és pihentető alvással nagyon sokat tehetünk az egészségünk megőrzésének érdekében, ám ehhez egy kényelmes fekvőhely elengedhetetlen. A butornap.hu webáruházból beszerezhető Cintia ágykeret komfortos matraccal a lehető legjobb választásnak minősül, hiszen ez az, amire szükség van a hálószobában.

Tökéletes pihenést biztosít, az ember szinte újjászületik pár óra alvás után. A Cintia ágykeret Canterbury, Ferrara tölgy, rusztik fehér, San Remo, illetve Sonoma színekben érhető el, tehát könnyen ki lehet választani azt, amelyik pontosan illik a helyiség már meglévő bútorzatához. Azonos színű kiegészítők szintén vásárolhatóak az ágykerethez, mint például az ágyneműtartó és a matrac.

Minőségi darabok ezek, máskülönben nem is felelnének meg az elvárásoknak. Tudni kell, hogy megrendelése esetén a Cintia ágykeret lapra szerelve, 180×200 cm ágyráccsal csomagolva kerül kiszállításra. Az ágyneműtartó és a matrac házhozszállítása pedig díjmentesen történik, a webáruház üzemeltetői ezzel is kedveskednek a vásárlóiknak.

admin